Αύριο το στερνό αντίο στον 43χρονο επιχειρηματία και στοργικό σύζυγο Παναγιώτη Πετράκη

0
536
Ο Παναγιώτης Μάρκου Πετράκης (Panagiotes Markos Petrakis).

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Παναγιωτής «Πίτερ» Μάρκος Πετράκης (Panagiotes Markos Petrakis) την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, απεβίωσε πρόωρα και απροσδόκητα στο νοσοκομείο «Beth Israel Deaconess Hospital της Βοστώνης» σε ηλικία 43 ετών.

Ο πρόωρος θάνατός του έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση στους συγγενείς και στους φίλους, οι οποίοι αύριο, Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022 το μεσημέρι θα συγκεντρωθούν στον Ελληνορθόδοξο Ναό του Αγίου Φιλίππου στην διεύθυνση 500 W. Hollis Street, Nashua, New Hampshire για να προσκυνήσουν το σκήνωμά του και να εκφράσουν τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια Στην συνέχεια θα παρακολουθήσουν την Νεκρώσιμη Ακολουθία.

Αμέσως μετά θα μεταβούν στο κοιμητήριο «Woodlawn Cemetery», Nashua για να του απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό.

Ο θάνατός του καταλυπεί την σύζυγό του Kelly Petraki το γένος Deegan, τους γονείς του Μάρκος Νικολάου Πετράκη και Μαρία το γένος Μπραουδάκη, τα αδέλφια Νικόλαο και Sussanne Πετράκη, Γιώργο και  Katie Πετράκη, τα ανίψια Alexandra, Sara, Markos, Marie “Mazie” (αναδεξιμιά), Georgia, και Rose, τα ξαδέλφια του Besi, Maria, Emmanuel και Jennifer Tsitsirides, καθώς επίσης και τους συγγενείς του στην Ελλάδα και δη στην Κρήτη.  

Ο Πίτερ γεννήθηκε στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης στις 16 Νοεμβρίου 1978 και είναι γιος του Μάρκου Νικόλα και της Μαρίας (Μπραουδάκη). Μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο ο Πίτερ έγινε δεκτός και αποφοίτησε με πτυχίου ηλεκτρολόγου μηχανικού από το πανεπιστήμιο «UMass Amherst».

Μετά από δέκα χρόνια εργασίας ως μηχανικός λογισμικών, ο Πίτερ αποφάσισε να ιδρύσει την δική του επιχείρηση. Πρόκειται για την «Krillia LLC» την οποία ίδρυσε το 2018 και κατάφερε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Ταυτόχρονα αξιώθηκε να βοηθήσει την σύζυγό του Kelly να συγκροτήσει την δική της επιχείρηση.

Προ δέκα έξι ετών ο αείμνηστος γνώρισε την μέλλουσα σύζυγό του και προ εννέα ετών εισήλθαν στην εις γάμου κοινωνία και ήταν υπόδειγμα συζύγων.

Στον ελεύθερο χρόνο του, του άρεσε να περνά χρόνο σε εξωτερικούς χώρους όποτε μπορούσε. Η αγαπημένη του δραστηριότητα ήταν η ορειβασία ειδικά τα βουνά στο Νιου Χάμσαϊρ και στο Mine Falls Park, όπου έκανε πρόταση γάμου στην Kelly.

Ο Πίτερ ήταν εργασιομανής και ασχολούνταν με διάφορες χειρουργικές εργασίες στο σπίτι των γονιών του και στο σπίτι του.

Ήταν χαρισματικός και μοιραζόταν τον ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά του και τους φίλους τους.

Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντ΄ανθέων προσφέρουν δωρεά στην μνήμη του στο UMASS Amherst, Development Office, College of Engineering, 134 Hicks Way, Amherst, MA 01103-9270.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας του έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «Rochette Funeral Home and Cremation Services», στην διεύθυνση 21 Kinsley Street, Nashua.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.