Αθηνά Ελπίς Κάβιλ – Athina Elpis Cavill (1925 – 2018)

  0

  Η Αθηνά Ελπίς Κάβιλ (Athina Elpis Cavill) την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 93 ετών στο Κλίβελαντ του Τένεσι έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά και τα εγγόνια της.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο γραφείο τελετών Ralph Buckner Funeral Home and Crematory, το οποίο σε συνεργασία με το ομογενειακό γραφείο τελετών «Farenga Funeral Home» στη διεύθυνση 38-08 Ditmars Blvd, Astoria NY ανέλαβαν τη διακομιδή της σορούς στη Νέα Υόρκη για τον ενταφιασμός της.

  Η εκπρόσωπος του γραφείου τελετών Ralph Buckner Funeral Home and Crematory, απαντώντας σε ερώτηση των «Αναμνήσεων» επεσήμανε ότι ο ενταφιασμός της θα λάβει χώρα στο «St. Michael Cemetery» και ότι δεν έχουν ακόμη διευθετηθεί οι λεπτομέρειες για την κηδεία της.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Henry George και Jenny Cavill, Patricia και Kenneth Southworth, Terence Michael και Cheryl Cavill, Angela Maria και Alan Carr  και Emmanuel Christopher Cavill, τα εννέα εγγόνια, τα έξι δισέγγονα, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα ήταν κόρη των αειμνήστων Emmanuel και Telessila Frangakis και ήταν παντρεμένη με τον αείμνηστο Henry Patrick Cavill.

  -Advertisement-


  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.