Από τη Νέα Υόρκη ξεκινάει το ταξίδι της η ταινία «Βουράτε Γειτόνοι» (βίντεο)

0
Οι ηθοποιοί σε μια αναμνηστική φωτογραφία.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Από τη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα από το Cinemart Cinemas στη διεύθυνση 106-03 Metropolitan Ave, Forest Hills, NY 11375 ξεκινάει το ταξίδι της η ταινία «Βουράτε Γειτόνοι».

Η πρεμιέρα θα λάβει χώρα το μεσημέρι της Κυριακής, 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12.30 και αναμένεται να παραστεί και ο σκηνοθέτης της ταινίας Στάμος Τσάμης, ο οποίος θα μιλήσει για την ταινία, τους πρωταγωνιστές και θα απαντήσει στα ερωτήματα του ακροατηρίου.

Η πρεμιέρα τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής και αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι της ομογένειας και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=cx94NTHfV0I” https=”yes”]

Η ταινία από την 1η Μαρτίου 2019 θα προβάλλεται στο στο Cinema Village στη διεύθυνση, 22 East 12th street, New York, 10003, για το ευρύτερο κοινό.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από το 2001 – 2005 στο Sigma TV.

Στιγμιότυπο από την πρεμιέρα.

To σενάριο φέρει την υπογραφή του Γιώργου Τσιάκκα και η σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη, ενώ τους βασικούς ρόλους υποδύονται οι καταξιωμένοι ηθοποιοί Γιώργος Ζένιος, Άλκηστις Παυλίδου, Δημήτρης Ξύστρας, Κωστάκης Κωνσταντίνου, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Χριστίνα Παυλίδου, Γιώργος Τσιάκκας, Σοφία Καλλή, Γιάννα Λευκάτη, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Κώστας Καζάκας, Σίμος Τσιάκκας, Μάρα Κωνσταντίνου, Έλενα Χριστοφή, Κύνθια Παυλίδου, Γεωργία Κωνσταντίνου, Μαρία Τσιάκκα, Σάββας Παϊσίου και άλλοι.

Ο σκηνοθέτης Πέτρος Πετρίδης, ο οποίος παρακολούθησε την ταινία σε ιδιωτική προβολή στην Κύπρο έγραψε στη σελίδα του στο Face Book: «Ξεκαρδιστικό σενάριο, εκπληκτική σκηνοθεσία, εξαιρετικές ερμηνείες, φανταστική κινηματογράφηση σε πανέμορφες τοποθεσίες της Κύπρου μας, θαυμάσια μουσική επένδυση, μια ταινία που σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δείτε!!»

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.