Ανοικτή συζήτηση Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας στο Πνευματικό Κέντρο των Καστοριέων

0
Η αφίσα της εκδήλωσης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ιστορικός Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια» καλεί τα στελέχη, τα μέλη και κατ’ επέκταση όλους τους ομογενείς της τριπολιτειακής περιοχής της Νέας Υόρκης να παραστούν στην ανοικτή συζήτηση που διοργανώνουν στο ιδιόκτητο Πνευματικό τους Κέντρο στην διεύθυνση 150 – 28 14th Avenue στο Γουάιτστόουν με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Κασαπίδη.

Η συζήτηση θα λάβει χώρα το βράδυ της Πέμπτης, 17 Νοεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. και αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι πολλών ομογενειακών φορέων.

Η εκδήλωση αποτελεί συνέχεια του διαλόγου που ο Σύλλογος έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια με τις δημοτικές, νομαρχιακές και περιφερειακές αρχές προκειμένου να εντοπίσουν τις ανάγκες του τόπου τους και το πιο σημαντικό να καταστήσουν πιο αποτελεσματικό το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου στην ιδιαίτερή τους πατρίδα.

Καθήμενοι από αριστερά διακρίνονται οι Χαρίλαος Βλαχόπουλος, Δημήτριος Τσάτης, Γιώργος Ρέτζιος (γενικός γραμματέας), Δήμος Σιώκης (πρόεδρος), Γιάννης Ψάλτος (αντιπρόεδρος), Ζαχαρίας Παπαναγνώστου (ταμίας) και Θεόδωρος Καΐδας, ενώ όρθιοι οι Σοφία Βουρδούκη-Καπουάνο, Γιάννης Παπάζογλου, Αναστάσιος Μάναρης, Ανδρέας Βασιλείου, Κατερίνα Σαχινίδου, Πάνος Πολιτίδης, Γιώργος Τζίμας και Γιώργος Ανδρεόπουλος.Φωτογραφία: Tolios Photography

Η προσφορά του Συλλόγου στην Καστοριά, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» είναι τεράστια και αέναη και στους δύσκολους καιρούς έχει παίξει καταλυτικό ρόλο και έχει κάνει την διαφορά.

Ακόμη και την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού ο Σύλλογος ενέτεινε την προσφορά του παρέχοντας εξοπλισμό και αναλώσιμα υλικά στο Νοσοκομείο και στα ευαγή ιδρύματα.

Το 2022 αποτελεί σταθμό στην προσφορά του Συλλόγου στην Καστοριά, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει τον έρανο για την εξασφάλιση των χρημάτων για την αγορά νέου ασθενοφόρου για τον Ερυθρό Σταυρό της Καστοριάς.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.