Ανοικτή η συνέντευξη τύπου της Ανεξάρτητης Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας

0
Ο Κώστας Μάστορας, αριστερά και ο Γιάννης Στρουμπάκης κατά την ενημέρωση στο Σταθάκειο.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ανεξάρτητη Εξελεγκτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης το βράδυ της Δευτέρας, 31ης Οκτωβρίου 2022 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου προκειμένου να ενημερώσει την ομογένεια για όσα διαδραματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και τα οποία ενδέχεται να αποτελέσουν τροχοπέδη για την υλοποίηση της συμφωνίας για την σύγκληση κοινής γενικής συνέλευσης το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου, προκειμένου να ανοιχτεί ο φάκελος του οικονομικού ελέγχου και να δοθεί το πράσινο φως για την υλοποίηση του Οδικού Χάρτη για την έξοδο της οργάνωσης από τον εμφύλιο σπαραγμό.

Η συνέντευξη θα είναι ανοικτή για το κοινό και η Ανεξάρτητη Εξελεγκτική Επιτροπή με συμπροέδρους τους κ.κ. Κώστα Μάστορα και Γιάννη Στρουμπάκη δεν αποκλείεται να ανοίξει τον φάκελο του οικονομικού ελέγχου.

Από αριστερά διακρίνονται οι Δημήτριος Α. Γωνιάς, Δημήτριος Φίλιος, Δημήτριος Καλαμαράς, Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, Δήμος Σιώκης, Νίκος Διαμαντίδης, Αχιλλέας Λυγγέρας, Κώστας Μάστορας, Γιάννης Στρουμπάκης και π. Ευαγόρας Κωνσταντινίδης, Πολύκαρπος Κοτρώνης, Γιώργος Γεωργόπουλος, Πολύκαρπος Κοτρώνης, Νίκος Μπάρδης, Αναστάσιος Καραγκούνης και Χριστόδουλος Αθανασάτος. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της εν λόγω πρόσκλησης:  

Αριθμός πρωτοκόλλου 004, 10/24/2022

Προς όλα τα ομογενειακά μέσα ενημέρωσης: Πρόσκληση

Η Διευρυμένη Ανεξάρτητη Εξελεγκτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, σας προσκαλεί στην ανοικτή για την Ομογένεια Συνέντευξη Τύπου, που θα δώσουμε εφ´ όλης της ύλης, συμπεριλαμβανομένων των ευρημάτων του ατελούς οικονομικού ελέγχου της Ομοσπονδίας, στο κτίριο του Συλλόγου Μίνωα, 22-27 33rd St., Astoria, N.Y., στις 31 Οκτωβρίου (Δευτέρα) και ώρα 7:00 μμ. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσέλευση σας.

Με σεβασμό, Κώστας Μάστορας και Γιάννης Στρουμπάκης, συμπρόεδροι της Διευρυμένης Ανεξάρτητης Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Διαβάστε επίσης

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.