Άδωνις Γεωργιάδης: Θα υπάρξουν απολύσεις ανεμβολίαστων στον ιδιωτικό τομέα

2
74
Στο βήμα ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ενώ μιλά στο γεύμα του 11ου ετήσιου φόρουμ της Capital Link για την ελληνική ναυτιλία. Φωτογραφία: Ευρωκίνηση / Στέλιος Μισίνας.

ΑΘΗΝΑ. (www.mononews.gr) Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα, είπε ότι οι 251 διασωληνώσεις τον Αύγουστο του 2021 σε σύγκριση με τις λιγότερες από 100 τον Αύγουστο του 2020 δείχνουν ότι πάμε για έναν πολύ δύσκολο χειμώνα και κατά συνέπεια όταν από τον Σεπτέμβριο θα αρχίσει να μεγαλώνει ο φόβος για την εξέλιξη της πανδημίας θα υπάρξουν και απολύσεις ανεμβολίαστων στον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί», τόνισε ότι η μόνη λύση για να ξεφύγουμε από αυτό τον εφιάλτη είναι ο εμβολιασμός, αλλά δυστυχώς ένα μέρος της κοινωνίας, είτε από φόβο, είτε γιατί θεωρεί ότι κάνει αντίσταση στην Κυβέρνηση, είτε γιατί υιοθετεί θεωρίες συνομωσίας, έχει συνασπιστεί σε ένα κίνημα ανεύθυνων που βάζουν σε κίνδυνο τόσο τη δική τους ζωή, όσο και των γύρω τους.

Επανέλαβε δε ότι οι προβλέψεις για τον χειμώνα που έρχεται είναι ζοφερές λόγω και της μετάλλαξης Δέλτα και έφερε σαν παράδειγμα και τη δική του περιπέτεια που παρότι εμβολιασμένος κόλλησε κορονοϊό και τον πέρασε σχετικά βαριά, με τους γιατρούς να του λένε ότι αν δεν ήταν εμβολιασμένος τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα

Ερωτηθείς για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, έκανε λόγο για μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση που έχει και προβλήματα συνταγματικότητας μέχρι να γίνουν όσα πρέπει σχετικά με το εμβόλιο και για το λόγο αυτό η Κυβέρνηση δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να πάρει μια τέτοια απόφαση.

Συμπλήρωσε όμως πως βούληση της Κυβέρνησης είναι οι εμβολιασμένοι να μην ξαναμπούν για κανένα λόγο σε καραντίνα και να μην υποστούν περιορισμούς, ενώ προέβλεψε ότι το φθινόπωρο και τον χειμώνα η είσοδός σε κλειστούς χώρους στην εστίαση και αλλού, θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή σε όσους έχουν νοσήσει.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος είπε ότι δεν έχει εμβολιαστεί και δεν θα το κάνει μέχρι αυτό να γίνει υποχρεωτικό, υπογραμμίζοντας ότι στεναχωρήθηκε πολύ με τη δήλωση αυτή, καθώς μιλάμε για έναν αθλητή πρότυπο ο οποίος επηρεάζει πολύ κόσμο και ενδέχεται να «πάρει κάποιους στον λαιμό του».ADVERTISING

Σε ότι αφορά τις πυρκαγιές, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι της παρούσης η απόδοση ευθυνών και συμπλήρωσε ότι οι φετινές πυρκαγιές έγιναν σε μια περίοδο με πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες.

- Advertisement -

2 COMMENTS

 1. Το “ νούμερο” ένα της κυβέρνησης που φέρει
  το όνομα Αδωνις , μας λέγει ένα μέρος των
  αμπόλιαστων δεν θέλει να το κάνει από φόβο.
  Μεγάλο ψέμα η λάθος, πρώτον δεν είναι ένα
  μέρος αλλά οι μισοί Έλληνες με τις δικές
  τους ψεύτικες στατιστικές, που μπορεί να είναι
  πολύ περισσότεροι . Δεύτερον αυτοί που
  φοβούνται λόγω κυρώσεων και ψευδών
  ανακοινώσεων, τρέχουν σαν τα πρόβατα και
  το κάνουν. Αυτοί που δεν το κάνουν είνα αυτοί που δεν φοβούνται, ούτε τον ιόν ούτε τις κυρώσεις και αυτοί είναι οι φωτεινοί πολίτες οι
  οποίοι παλεύουν το σκοτεινό κατεστημένο
  και αυτοί είναι που στο τέλος θα νικήσουν. Ήδη
  όλα τα πολιτικά κόμματα χαροπαλεύουν, όσα
  και να τους μοιράζει ο Σόρος και το κάθε καθήκι
  σαν τον Σόρο δεν τα σώζουν, αν δεν τους ψοφήσουν τα καμμένα δάση και οι κατεστραμμένες περιουσίες ( τα σπιτάκια των φτωχών) θα τους αποτελειώσουν οι πλυμήρες
  που θα ακολουθήσουν. Προσέχετε γιατί μέχρι
  τότε θα σας κάνουν bulling για να σας επιβάλλουν
  τον φόβο , μην τους φοβάσθε να θυμάστε την
  λαϊκή σοφή παροιμία που λέγει : “ Τα γαϊδούρια
  όταν ψοφάνε την τεντώνουν…..”

 2. Έχουν παρά πολύ αλαζονεία και θα τους καταστρέψει. Είναι μεγάλη πνευματική νόσος που τυφλώνει και δεν επιτρέπει την σοφία. Χωρίς την σοφία που δίνεται από τον Θεό σκοντάφτουμε μέσα στο χαντάκι και χάνουμε τις σωστές λύσεις που είναι μπροστά στα μάτια μας!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.