Υπηρεσίες

O όμιλος «Anamniseis Media Group LLC» ιδρύθηκε το 2018 με στόχο την έκδοση της διαδικτυακής εφημερίδας «Αναμνήσεις – Πάνθεον του Ελληνισμού και κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να δημιουργήσει έναν αξιόπιστο πόλο ενημέρωσης.

Η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σε συνδυασμό με την τήρηση με ευλάβεια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας άλλαξαν τα δεδομένα και αυξήθηκε με γεωμετρική πρόοδο ο αριθμός των αναγνωστών στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλες τις χώρες όπου κατοικούν και διαπρέπουν οι Έλληνες.

Οι «Αναμνήσεις» προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες στο αναγνωστικό τους κοινό μεταξύ των οποίων αξίζει να αναφέρουμε:

  • Το Ημερολόγιο, το οποίο παρέχει την δυνατότητα στους οργανωμένους φορείς της ομογένειας να προβάλλουν τις εκδηλώσεις τους. Το Ημερολόγιο είναι συμβατό με το “Google Calendar” και παρέχει την δυνατότητα στους αναγνώστες να το συνδέσουν με το προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο.
  • Τις εφαρμογές των «Αναμνήσεων» (Applications) για έξυπνες συσκευές, οι οποίες έχουν ενταχτεί στα καταστήματα «Google Play» και «Apple Store» και προσφέρονται δωρεάν στο αναγνωστικό μας κοινό στις πέντε ηπείρους.
  • Το Ενημερωτικό Δελτίο (Anamniseis Newsletter), το οποίο αποτελεί μια επί πλέον δωρεάν υπηρεσία. Περιλαμβάνει τα άρθρα της ημέρας, τα σχόλια, τα βίντεο, τις μικρές αγγελίες και το Ημερολόγιο και αποστέλλεται καθημερινά (9.00 π.μ. ώρα Νέας Υόρκης – 4.00 μ.μ. ώρα Ελλάδας) σε όλους τους εγγεγραμμένους. Το δελτίο παρέχει την δυνατότητα να αλλάξετε τον τρόπο λήψης των δελτίων (update your preferences)  είτε και να διαγραφείτε από τον κατάλογο unsubscribe from this list..
  • Το Διαφημιστικό Τμήμα των «Αναμνήσεων» παρέχει την δυνατότητα στους ομογενείς, στους φορείς και στα ιδρύματα να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με χαμηλό κόστος σε ένα αυξανόμενο με γεωμετρική πρόοδο αναγνωστικό κοινό.  

Το Τμήμα των Μικρών Αγγελιών προσφέρει την δυνατότητα στους αγγελιοδότες να προβάλλουν τις αγγελίες τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και στο αναγνωστικό κοινό να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες και να ευεργετηθεί.