Σκοπός

Ο όμιλος «Anamniseis Media Group LLC» ιδρύθηκε τον Απρίλιο 2018 με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Η διαδικτυακή εφημερίδα «Αναμνήσεις – Πάνθεον του Ελληνισμού» αποτελεί μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες του
ομίλου προς την Ομογένεια και τον απανταχού ελληνισμό.

Στόχος της είναι η προβολή της οργανωμένης δράσης της ομογένειας και των επιτευγμάτων της ελληνοαμερικανικής κοινότητας τόσο
σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο και γενικότερα η καταγραφή της ιστορίας και του Ελληνοαμερικανικού Πολιτισμού.

Η προβολή σε πραγματικό χρόνο των γεγονότων στις ΗΠΑ, την Ελλάδα, την Κύπρο και στην Οικουμένη έχει διευρύνει την
εμβέλεια των «Αναμνήσεων» και ένα βλέμμα στον χάρτη των
Google Analytics αρκεί να διαπιστώσουμε ότι όπου υπάρχουν Έλληνες εκεί και οι «Αναμνήσεις».

Οι «Αναμνήσεις» παρέχουν την δυνατότητα στις επιχειρήσεις, στους επαγγελματίες και στα ιδρύματα να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με το χαμηλότερο κόστος που υπάρχει στην διαφημιστική αγορά. Οι σχέσεις των «Αναμνήσεων» με το διαφημιστικό κοινό είναι αμφίδρομες και στηρίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και στο αμοιβαίο όφελος.

Το Ημερολόγιο των «Αναμνήσεων» αποτελεί μια πρωτοποριακή για τα δεδομένα της ομογένειας καινοτομία και παρέχει την δυνατότητα στους οργανωμένους φορείς και στις κοινότητες να προβάλουν και να διαφημίσουν τα δρώμενά τους.

Το Ημερολόγιο είναι συμβατό με το Ημερολόγιο της Google και παρέχει την δυνατότητα στους αναγνώστες να το συνδέσουν με το προσωπικό τους Ημερολόγιο, να κάνουν κρατήσεις θέσεων, να λαμβάνουν προειδοποιητικά μηνύματα για να προετοιμαστούν για τις εκδηλώσεις που
επιθυμούν.

Ιστορίες Ομογενών

Οι «Αναμνήσεις» από τις ιδρύσεώς τους έθεσαν ως στόχο την καταγραφή των ιστοριών των ομογενών και την παροχή της δυνατότητας στους τεθλιμμένους, συγγενείς και φίλους να αισθανθούν υπερήφανοι για το έργο των προσφιλών τους προσώπων και για την διαιώνιση της μνήμης τους.

Παρέχουν την δυνατότητα στην οικογένεια και στους συγγενείς των αειμνήστων να μοιραστούν με το ευρύτερο κοινό την υπερηφάνεια για την δράση, την προσφορά και τα επιτεύγματά τους και συνάμα να τους κατατάξουν στο «Πάνθεον του Ελληνισμού».

Το «Πάνθεον του Ελληνισμού» αποτελεί το ηλεκτρονικό αρχείο των ιστοριών των Αθανάτων της Ομογένειας.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι «Αναμνήσεις» διατηρούν τους δικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Face Book, Twitter και στο YouΤube) και παρέχουν την δυνατότητα στους χρήστες τους να μοιραστούν με συγγενείς και φίλους τα άρθρα, τα σχόλια, τις φωτογραφίες και τα βίντεο.

Εφαρμογές  (App)

Οι «Αναμνήσεις» επένδυσαν και συνεχίζουν να επενδύουν στην τεχνολογία και ανήμερα του Πάσχα του 2022 οι δύο μεγάλες πλατφόρμες η «Google Play» και η «Apple Store» ενέταξαν τις εφαρμογές (App) των Αναμνήσεων στα καταστήματά τους.

Οι εφαρμογές παρέχουν την δυνατότητα στους χρήστες των έξυπνων συσκευών να παρακολουθούν τις «Αναμνήσεις» και συνάμα
να λαμβάνουν προειδοποιήσεις για τα άρθρα που αναρτιούνται στις ιστοσελίδες, να τα αποθηκεύουν και να τα σχολιάζουν.